Workshops

NIEUW

Luxe desserttaart

Maak jouw eigen desserttaart en leer de opbouw en de verschillende texturen zelf te bereiden.Het doel van de workshop is het opbouwen van een mooie desserttaart. Tijdens de cursus leer je de opbouw en de verschillende texturen zelf te bereiden. Aan het eind van de avond staat er een mooie, zelfgemaakte desserttaart!

Wanneer?

Deze workshop is VOL. 

Waar?

Bij PUUR Patisserie in Eibergen aan Hagen 21. 

Prijs is €59,50 per persoon. 

Voor meer informatie en/of vragen graag contact opnemen via info@puurpatisserie.nl

NIEUW

Mini patisserie

Maak allemaal één persoons luxe, zoete items en leer meer over de wereld van patisserie.

Wanneer?
Deze workshop is VOL. 

Waar?
Bij PUUR Patisserie in Eibergen aan Hagen 21. 

Prijs is €59,50 per persoon. 

Voor meer informatie en/of vragen graag contact opnemen via info@puurpatisserie.nl

NIEUW

Maak je eigen high tea assortiment

Bij deze workshop maken we diverse (zoete) items welke samen een mooi high tea assortiment vormen. 

Wanneer?
Deze workshop is VOL. 

Waar?
Bij PUUR Patisserie in Eibergen aan Hagen 21. 

Prijs is €59,50 per persoon. 

Voor meer informatie en/of vragen graag contact opnemen via info@puurpatisserie.nl

NIEUW

Deel 1: basis chocolade

Leer de basis vaardigheden voor het verweken van chocolade. 

Wanneer?
Deze workshop is VOL. 

Waar?
Bij PUUR Patisserie in Eibergen aan Hagen 21. 

Prijs is €59,50 per persoon. 

Voor meer informatie en/of vragen graag contact opnemen via info@puurpatisserie.nl

NIEUW

Deel 2: het vervolg chocolade

Bij deze workshop gaan we een stapje verder met de basis vaardigheden voor het verwerken van chocolade. 

Wanneer?
Deze workshop is VOL. 

Waar?
Bij PUUR Patisserie in Eibergen aan Hagen 21. 

Prijs is €59,50 per persoon. 

Voor meer informatie en/of vragen graag contact opnemen via info@puurpatisserie.nl

NIEUW

Maak je eigen luxe dripcake

Bij deze workshop ga je je eigen, mooie dripcake maken. 

Wanneer?
Op aanvraag.

Waar?
Bij PUUR Patisserie in Eibergen aan Hagen 21. 

Prijs is €59,50 per persoon. 

Voor meer informatie en/of vragen graag contact opnemen via info@puurpatisserie.nl

NIEUW

Vegan patisserie

Maak je eigen vegan patisserie. 

Wanneer?
Op vraag aanvraag.

Waar?
Bij PUUR Patisserie in Eibergen aan Hagen 21. 

Prijs is €59,50 per persoon. 

Voor meer informatie en/of vragen graag contact opnemen via info@puurpatisserie.nl

VOL

Diverse deegsoorten luxe koeken

Leer diverse deegsoorten en maak je eigen luxe koeken en koekjes.

Wanneer?
Op aanvraag. 

Waar?
Bij PUUR Patisserie in Eibergen aan Hagen 21. 

Prijs is €59,50 per persoon. 

Voor meer informatie en/of vragen graag contact opnemen via info@puurpatisserie.nl

Koekjes bakken 
(kinderworkshop)

We starten met ranja en iets lekkers er bij.
Daarna gaan we samen met de kinderen lekkere koekjes bakken!

Wanneer?
Op aanvraag

Waar?
Bij PUUR Patisserie in Eibergen aan Hagen 21. 

Voor meer informatie en/of vragen graag contact opnemen via info@puurpatisserie.nl

Proef de passie

Workshops

Lijkt het je leuk om als een echte banketbakker aan de slag te gaan, zonder pakjes en zakjes? En de basis te leren van een professionele banketbakker? Dan is een workshop volgen bij PUUR Patisserie zeker een goed idee!

Workshop mini patisserie

In deze workshop ga je diverse mini heerlijkheden bereiden. Verschillende technieken worden in de 3,5 uur durende workshop gedemonstreerd en behandeld. Uiteraard ga je deze ook zelf uitvoeren. Onderdelen die we gaan behandelen tijdens de workshop:

Beslagen, smaak combinaties, vullingen, interieurs, spuittechnieken, garneren en afwerken.

Patisserie workshop dessert taarten

Bij de patisserie workshop leer je verschillende technieken die essentieel zijn bij het bereiden van patisserie. Na ontvangst met koffie of thee en zoetigheden ga je direct zelf aan de slag. We starten met het zelf bereiden van de diverse onderdelen.

Namelijk diverse beslag soorten, diverse degen, bavaroises en glacages. Uiteindelijk gaan we van de losse onderdelen een heerlijke taart maken. 

Een workshop bij Puur Patisserie is zelf hard werken onder intensieve begeleiding van de patissier. Per gezelschap maakt u één soort taart. Gedurende de workshop geven wij ook nog een introductie over hoe je de goede grondstoffen kunt herkennen, erg belangrijk in de wereld van patisserie!