Workshops
NIEUW
Workshop macarons
Ontdek hoe je de lekkerste macarons kan en gaat maken!
Wanneer?
Donderdagavond 14 september van 18.30 tot 22.15 uur.
Waar?
Bij PUUR Patisserie in Eibergen aan Hagen 21.
Prijs is €59,50 per persoon.
Voor meer informatie en/of vragen graag contact opnemen via info@puurpatisserie.nl

NIEUW
Workshop tartelette maken
Workshop tartelette maken. Een heerlijke versnapering met de lekkerste smaken.
Wanneer?
Donderdagavond 28 september van 18.30 tot 22.15 uur.
Waar?
Bij PUUR Patisserie in Eibergen aan Hagen 21.
Prijs is €59,50 per persoon.
Voor meer informatie en/of vragen graag contact opnemen via info@puurpatisserie.nl

NIEUW
Luxe desserttaart
Maak jouw eigen desserttaart en leer de opbouw en de verschillende texturen zelf te bereiden.Het doel van de workshop is het opbouwen van een mooie desserttaart. Tijdens de cursus leer je de opbouw en de verschillende texturen zelf te bereiden. Aan het eind van de avond staat er een mooie, zelfgemaakte desserttaart!
Wanneer?
Donderdagavond 7 september van 18.30 tot 22.15 uur.
Waar?
Bij PUUR Patisserie in Eibergen aan Hagen 21.
Prijs is €59,50 per persoon.
Voor meer informatie en/of vragen graag contact opnemen via info@puurpatisserie.nl

NIEUW
Mini patisserie
Maak allemaal één persoons luxe, zoete items en leer meer over de wereld van patisserie.
Wanneer?
Dinsdagavond 12 september van 18.30 tot 22.15 uur.
Waar?
Bij PUUR Patisserie in Eibergen aan Hagen 21.
Prijs is €59,50 per persoon.
Voor meer informatie en/of vragen graag contact opnemen via info@puurpatisserie.nl

NIEUW
Ouder kind patisserie
Hoe leuk is dat? Een workshop samen met jouw zoon of dochten! Ontdek samen de wereld van patisserie en maak je lekkerste creaties. Prijs is voor ouder en kind samen.
Wanneer?
Zaterdag 7 oktober van 12.30 tot 16.15 uur.
Waar?
Bij PUUR Patisserie in Eibergen aan Hagen 21.
Prijs is €59,50.
Voor meer informatie en/of vragen graag contact opnemen via info@puurpatisserie.nl

NIEUW
Workshop franse patisserie
Tijdens deze workshop hebben we aandacht voor de franse patisserie. We gaan samen heerlijke eclairs maken.
Leer diverse deegsoorten en maak je eigen luxe koeken en koekjes.
Wanneer?
Donderdagavond 26 oktober van 18.30 tot 22.15.
Waar?
Bij PUUR Patisserie in Eibergen aan Hagen 21.
Prijs is €59,50 per persoon.
Voor meer informatie en/of vragen graag contact opnemen via info@puurpatisserie.nl

NIEUW
Deel 1: basis chocolade
Leer de basis vaardigheden voor het verweken van chocolade.
Wanneer?
Zaterdag 30 september van 12.30 tot 16.15 uur.
Waar?
Bij PUUR Patisserie in Eibergen aan Hagen 21.
Prijs is €59,50 per persoon.
Voor meer informatie en/of vragen graag contact opnemen via info@puurpatisserie.nl

NIEUW
Maak je eigen high tea assortiment
Bij deze workshop maken we diverse (zoete) items welke samen een mooi high tea assortiment vormen.
Wanneer?
Zaterdag 14 oktober van 12.30 tot 16.15 uur.
Waar?
Bij PUUR Patisserie in Eibergen aan Hagen 21.
Prijs is €59,50 per persoon.
Voor meer informatie en/of vragen graag contact opnemen via info@puurpatisserie.nl

NIEUW
Maak je eigen luxe dripcake
Bij deze workshop ga je je eigen, mooie dripcake maken.
Wanneer?
Donderdagavond 21 september van 18.30 tot 22.15 uur.
Waar?
Bij PUUR Patisserie in Eibergen aan Hagen 21.
Prijs is €59,50 per persoon.
Voor meer informatie en/of vragen graag contact opnemen via info@puurpatisserie.nl

NIEUW
Mannen bak avond
Een mannen avond bij PUUR Patisserie! Een leuke ongedwongen bakavond met uiteraard wat lekkere alcoholische versnaperingen.
Wanneer?
Zaterdagavond 4 november van 19.00 tot 23.00 uur.
Waar?
Bij PUUR Patisserie in Eibergen aan Hagen 21.
Prijs is €59,50 per persoon.
Voor meer informatie en/of vragen graag contact opnemen via info@puurpatisserie.nl

NIEUW
Vegan patisserie
Maak je eigen vegan patisserie.
Wanneer?
Donderdagavond 19 oktober van 18.30 tot 22.15.
Waar?
Bij PUUR Patisserie in Eibergen aan Hagen 21.
Prijs is €59,50 per persoon.
Voor meer informatie en/of vragen graag contact opnemen via info@puurpatisserie.nl

NIEUW
Deel 2: het vervolg chocolade
Bij deze workshop gaan we een stapje verder met de basis vaardigheden voor het verwerken van chocolade.
Wanneer?
Op aanvraag.
Waar?
Bij PUUR Patisserie in Eibergen aan Hagen 21.
Prijs is €59,50 per persoon.
Voor meer informatie en/of vragen graag contact opnemen via info@puurpatisserie.nl

VOL
Diverse deegsoorten luxe koeken
Leer diverse deegsoorten en maak je eigen luxe koeken en koekjes.
Wanneer?
Op aanvraag.
Waar?
Bij PUUR Patisserie in Eibergen aan Hagen 21.
Prijs is €59,50 per persoon.
Voor meer informatie en/of vragen graag contact opnemen via info@puurpatisserie.nl

Koekjes bakken
(kinderworkshop)
We starten met ranja en iets lekkers er bij.
Daarna gaan we samen met de kinderen lekkere koekjes bakken!
Wanneer?
Op aanvraag
Waar?
Bij PUUR Patisserie in Eibergen aan Hagen 21.
Voor meer informatie en/of vragen graag contact opnemen via info@puurpatisserie.nl

Proef de passie
Workshops
Lijkt het je leuk om als een echte banketbakker aan de slag te gaan, zonder pakjes en zakjes? En de basis te leren van een professionele banketbakker? Dan is een workshop volgen bij PUUR Patisserie zeker een goed idee!
Workshop mini patisserie
In deze workshop ga je diverse mini heerlijkheden bereiden. Verschillende technieken worden in de 3,5 uur durende workshop gedemonstreerd en behandeld. Uiteraard ga je deze ook zelf uitvoeren. Onderdelen die we gaan behandelen tijdens de workshop:
Beslagen, smaak combinaties, vullingen, interieurs, spuittechnieken, garneren en afwerken.
Patisserie workshop dessert taarten
Bij de patisserie workshop leer je verschillende technieken die essentieel zijn bij het bereiden van patisserie. Na ontvangst met koffie of thee en zoetigheden ga je direct zelf aan de slag. We starten met het zelf bereiden van de diverse onderdelen.
Namelijk diverse beslag soorten, diverse degen, bavaroises en glacages. Uiteindelijk gaan we van de losse onderdelen een heerlijke taart maken.
Een workshop bij Puur Patisserie is zelf hard werken onder intensieve begeleiding van de patissier. Per gezelschap maakt u één soort taart. Gedurende de workshop geven wij ook nog een introductie over hoe je de goede grondstoffen kunt herkennen, erg belangrijk in de wereld van patisserie!